• Ewa i Walla - Makes you flourish

Köpvillkor

Alla priser visas inklusive moms i svenska kronor. Alla uppgifter som lämnas i vår webshop behandlas konfidentiellt. För att handla hos oss måste du vara minst 18 år gammal.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ändra beställningar som lagts innan ett erbjudande började gälla. Detta gäller även om din beställning levereras under den tid ett erbjudande pågår.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Skulle ett tryckfel ha väsentlig betydelse för dig har du rätt att häva köpet.

Vid eventuella felaktigheter i vårt lagersaldo förbehåller vi oss rätten att avboka din order, detta meddelas dig så snart som möjligt.

Det finns ingen möjlighet för oss att garantera att klädernas färger är exakt rätt återgivna. Detta beror på vilken dator du använder och vilka inställningar som gjorts.

Betalning

Du kan välja att betala med bank/kreditkort via PayPal eller göra ditt köp via Klarna. Genom Klarna finns möjlighet till fler alternativ så som delbetalning, faktura och direktbetalning.

Leverans

Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar inom Sverige och paketet skickas till ditt närmsta postombud.

Under högsäsong, reaperioder och långhelger kan leveranstiden vara längre.

Priset för frakt är 89 kr

Vi erbjuder fri frakt när du hämtar din order på vårt lager/huvudkontor i Söderhamn. Du får information via mejl när paketet är klart att hämtas. 

Returer och Byten 

Om du inte är nöjd med din vara har du 14 dagars ångerrätt från det att du har mottagit varan. Vi erbjuder fritt byte till annan storlek eller annan vara inom 14 dagar. Lägg en ny order på varan du önskar byta till och returnera varan med den medföljande returetiketten. Hör av dig innan du lägger en ny order för att få en rabattkod för fraktavgiften. 

Vid retur eller byte när du valt att hämta i butik/kontor, vänligen kontakta oss för vidare information. Notera att vi inte har fria returer om du hämtat din order i butik. 89 kr dras från summan av din returnerade vara.

Varor som kommer tillbaka till oss i ett osäljbart skick återbetalas inte.

Om du saknar en returetikett eller om den kommit bort, var vänlig kontakta oss på webshop@ewaiwalla.se för att få en ny.

När din retur har slutförts kommer du att få en uppdaterad faktura från Klarna. Återbetalningar tar normalt 3–10 arbetsdagar (under och efter reaperioder kan det ta längre tid). Om du har frågor om Klarna Konto kan du kontakta Klarnas kundtjänst här.

Vid betalning med PayPal sker återbetalningen till det kort/ bankkonto du använde vid ditt köp.

Normalt kan det ta upp till ca 2 veckor från det att vi mottagit din retur tills du erhåller återbetalningen. Oavsett kommer inte återbetalningen att kosta dig något.

Retur på kampanjvaror

Under våra reor erbjuder vi inga fraktfria returer/byten. Använd den medföljande returetiketten i paketet så justerar vi kostnaden för returfrakten i samband med återbetalningen av byte eller retur. Kostnad för returfrakt är följande:

Inom Sverige 89 kr

Om en vara är felexpedierad eller på annat sätt felaktig står vi självklart för returfrakten. Kontakta då vår webshop så snart som möjligt.

Reklamation

Är varan inte i det skick som den förväntas vara, kontakta webshop@ewaiwalla.se så hjälper vi dig.